Meniu Închide

Traduceri IT

0722.341.026 si 021.230.0071 intre 9-18 (Luni-Vineri)

0724.334.580 TRADUCERI AUTORIZATE NON-STOP !

Adresa : Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr 51, Parter, sector 1 (Piata Dorobanti)

Email: albion@albion.ro

Traduceri din domeniul IT

Biroul de traduceri Albion foloseste unelte software puternice si flexibile pentru analiza de cod sursa a unui website. Aceste unelte software ne ajuta sa traducem online si permit traducatorilor nostri sa lucreze direct in formatul original (PHP , HTML ,etc)

 • Traducem si alerte/mesajele tip pop-up, meta tag si meta info , descrieri  pentru optimizari in motoarele de cautare, site map tip XML , etc.
 • Biroul de traduceri Albion se ocupa si de editarea si traducerea textelor cuprinse in imaginile cu format de tip PSD, JPG , BMP.
 • Traducem, de asemenea, textul din orice banner de tip GIF sau FLASH , fara a altera continutul acestora
 • Avem experienta necesara in tehnologia informatiei pentru a  intelege la orice nivel structura  unui website si pentru a-i traduce continutul intro alta limba tinand cont de terminologia cea mai potrivita a software-ului.
 • Traducem direct orice cod sursa de pagini WEB (PHP, HTML ,etc )
 • Traducem meta info / meta tags si oferim optimizarea traducerii cuvintelor cheie pentru Search Engine Optimization (SEO)
 • Traduceri orice instructiuni de folosire pentru echipamente hardware PC si MAC( traduceri prospecte placi de baza, procesoare, placi video, hard disk, carcase, surse, tastaturi, mouse)

Oferim si traduceri online pentru diverse tipuri de documente realizate in PHP,HTML , etc, prin conectarea la serverul dumneavoastra de FTP si editarea continutului online, live, prin intermediul unor traducatori experimentati, care poseda si cunostinte avansate de software.

Traduceri de pagini WEB

 • Biroul nostru de traduceri realizeaza traducerea paginilor web ale site-ului dumneavoastra :
  traduceri pagini web in si din romana in engleza, germana, spaniola, italiana, portugheza,araba samd
 • realizam o traducere respectand continutul deja optimizat  pentru motoarele de cautare(Google in special, dar principiile ramanand de baza si pentru celelalte tip Bing,Yahoo etc)
 • traducem si optimizam meta_keywords, meta_description, additional_meta si alti indicatori importanti pentru fiecare pagina in parte, pentru fiecare limba in parte
 • alegem si variantele de alt/meta pentru imagini, in varianta tradusa pentru fiecare limba in parte
 • oferim suplimentar serviciul de optimizare pentru traducerea paginilor prin analiza si reformularea textului tradus, pentru a corespunde cu densitatea optima a cuvintelor cheie dorite in pagina

Traducem din orice domeniu IT !

Traducem documentatii software si hardware pentru orice domeniu IT (pentru placi de baza, procesoare, placi video, help-uri de utilizare diverse programe) .

Asiguram optional si corectarea traducerii finale in limba romana sau engleza de catre specialisti in IT.

Exemple : traduceri din domeniul IT pentru manuale placi de baza PC, placi video, mouse, tastaturi, memorii, traduceri detaliate ale structurii BIOS, traduceri pentru configurarea routere wireless