Meniu Închide

Traduceri financiare

0722.341.026 si 021.230.0071 intre 9-17 (Luni-Vineri)

0724.334.580 TRADUCERI AUTORIZATE NON-STOP !

Adresa : Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr 26 sector 1 (Piata Dorobanti)

Email: albion@albion.ro

Traduceri financiare autorizate

Traducerile financiare reprezinta o alta ramura importanta a activitatii noastre, fiind deseori imbinate cu cele din domeniul contabil,tehnic si comercial.

Dificultatile in traducerile financiare sunt reprezentate de faptul ca unele documente prezinta structuri si formulari grafice complexe insotite de o cantitate insemnata de calcule, formule si alte reprezentari numerice. De asemenea, inexistenta “formatului electronic” asa cum il numim noi traducatorii necesita o munca suplimentara de scanare a documentelor la o rezolutie potrivita precum si o conversie in format editabil de multe ori dificila. Chiar si in cazul in care aceste traduceri financiare sunt prezentate in format electronic, in 99% din situatii acesta este un PDF protejat la scriere. Munca traducatorului este in acest caz mult mai minutioasa (acesta trebuie sa verifice fiecare cifra , operatiune care necesita de multe ori mai mult timp decat traducerea cuvintelor in sine)

Traducatorii nostri sunt alesi foarte atent si sunt testati constant pentru a se asigura faptul ca numai traducatori autorizati corespunzatori vor lucra la proiectele dvs. financiare.

Toti traducatorii biroului Albion au acces la o arhiva de proiecte , dictionare si terminologii. Acest lucru garanteaza ca traducerea este corecta cat si in conformitate cu uzantele, chiar si in cazul celor mai vaste proiecte.

Modalitatea de livrare a traducerilor : traduceri online (livrate prin email)  traduceri livrate prin curier (la sediul dvs) sau de la sediul nostru din Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr 26, sector 1 (Bucuresti)

Asiguram traducatori autorizati si interpretariat in Bucuresti sau in oricare oras din tara.

  • Traduceri autorizate oferte si descrieri de produse
  • Traduceri contracte comerciale, anexe la contracte
  • Traduceri autorizate, legalizate ale planului de afaceri, strategiilor de dezvoltare
  • Traduceri autorizate ale corespondentei de afaceri