Meniu Închide

Traduceri financiare

0722.341.026 si 021.230.0071 intre 9-18 (Luni-Vineri)

0724.334.580 TRADUCERI AUTORIZATE NON-STOP !

Adresa : Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr 26 sector 1 (Piata Dorobanti)

Email: albion@albion.ro

Traduceri financiare autorizate

Traducerile financiare reprezinta o alta ramura importanta a activitatii noastre, fiind deseori imbinate cu cele din domeniul contabil,tehnic si comercial.

Dificultatile in traducerile financiare sunt reprezentate de faptul ca unele documente prezinta structuri si formulari grafice complexe insotite de o cantitate insemnata de calcule, formule si alte reprezentari numerice. De asemenea, inexistenta “formatului electronic” asa cum il numim noi, traducatorii, necesita o munca suplimentara de scanare a documentelor la o rezolutie potrivita precum si o conversie in format editabil, de multe ori dificila. Chiar si in cazul in care aceste traduceri financiare sunt prezentate in format electronic, in 99% din situatii acesta este un PDF protejat la scriere. Munca traducatorului este in acest caz mult mai minutioasa (acesta trebuie sa verifice fiecare cifra , operatiune care necesita de multe ori mai mult timp decat traducerea cuvintelor in sine)

Traducatorii nostri sunt alesi in urma unui proces riguros de selectie si sunt  constant la curent cu cele mai noi tehnologii, astfel asigurandu-ne ca proiectele dumneavoastra sunt realizate, cantitativ si calitativ, la cele mai inalte standarde de calitate.

Toti traducatorii biroului Albion au acces la o arhiva de proiecte , dictionare si terminologii. Acest lucru garanteaza ca traducerea este corecta cat si in conformitate cu uzantele, chiar si in cazul celor mai vaste proiecte.

Modalitatea de livrare a traducerilor : traduceri online (livrate prin email)  traduceri livrate prin curier (la sediul dvs) sau de la sediul nostru din Bucuresti, Strada Putul lui Zamfir nr 26, sector 1 (Bucuresti).

Sediul biroului nostru de traduceri este printre putinele, poate singurul din tara, care asigura normele de siguranta pentru preventia Covid-19, avand culoar de intrare unic pentru clientii nostri, intrare stradala, sisteme avansate de purificare a aerului pana la 0.01 microni, ventilatie naturala, distanta intre angajati de cca 3m samd

  • Traducerea autorizata a ofertelor si descrierilor de produse
  • Traducerea autorizata si legalizata a contractelor  comerciale, anexelor acestora
  • Traduceri autorizate, legalizate : planuri de afaceri, strategii de dezvoltare in finante
  • Traduceri autorizate din corespondenta de afaceri