Meniu Închide

Traduceri turca

0722.341.026 si 021.230.0071 intre 9-17 (Luni-Vineri)

0724.334.580 TRADUCERI AUTORIZATE NON-STOP !

Adresa : Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr 26 sector 1 (Piata Dorobanti)

Email: albion@albion.ro

Traduceri autorizate turca | Traduceri legalizate turca

Cautati urgent un traducator autorizat de turca? La biroul nostru de traduceri lucrează unii din cei mai buni traducatori de turca, specializaţi atât în interpretariatul simultan de turca, cât şi în cel consecutiv.

Contactati biroul nostru pentru a beneficia un traducator autorizat de turca la un simpozion, o conferinţă internaţională sau o întâlnire de afaceri!

Apelaţi la biroul Albion pentru traduceri turca-romana ! La noi veţi găsi întotdeauna traducatorul de turca potrivit pentru dvs.

Mai mult, la biroul nostru lucreaza traducatori de turca specializaţi in diferite domenii, cum ar fi medicinăjurisprudenţătehnologii informaţionale etc

Traducerile in sau din turca/romana sunt oferite in regim non-stop de catre biroul nostru.

Traduceri autorizate din limba turca in limba romana si din limba romana in limba turca

Biroul de traduceri  turca Albion va ofera traduceri turca romana si traduceri romana turca. Suntem pregatiti să vă oferim traducatori calificaţi şi experimentaţi de limba turca specializaţi in diverse tematici, şi, în caz de necesitate, serviciile unor vorbitori nativi de limbă turcă.

Biroul nostru realizează traducerile din limba turca prin intermediul translatorilor profesionişti autorizaţi. Efectuăm traduceri turca atât pentru organizaţii, inclusiv de stat, cât şi pentru persoane particulare. Serviciile noastre includ toate tipurile de traduceri scrise şi orale.

Traducerea orală a limbii turce (traducerea negocierilor de afaceri, a întâlnirilor, a convorbirilor telefonice, traducerea şi decriptarea înregistrărilor audio şi video) se realizează atât de către traducatori români, cât şi de către vorbitori nativi ai limbii turce, în functie de solicitările beneficiarului. Traducerea sincronizată de turca se efectuează de către interpreţi specializaţi în traduceri sincronizate de cea mai înaltă categorie. Se realizează traduceri scrise din/în  limba turcă oricaror documente, inclusiv tehnicejuridicecomerciale şi de afaceri.

Confidenţialitatea textelor traduse in turca este garantată prin semnarea de către fiecare dintre traducătorii nostri a unui contract de nedivulgare (confidentialitate) a informaţiei.

Volumul traducerilor de turca se augmentează datorită creşterii conexiunilor economice intre Turcia si Uniunea Europeana.

Traduceri turca

Am dezvoltat proceduri, garantand calitatea traducerilor de turca prinrevizieverificare şi supraveghere şi, în special, printr-un mecanism continuu de formare şi informare a traducătorilor de limba turca. Consecvenţa şi unitatea folosirii terminologiei este garantată de utilizarea unei tehnologii avansate continand memoria traducerilor de turca şi bazele de date comune.

Dictionare de limba turca

http://www.seslisozluk.com/

Traduceri online turca engleza

http://www.hazar.com/

Limba turca

Turca(Türkçe), limba poporului turc, limbă de stat a Republicii Turcia, una dintre limbile oficiale ale unei părţi din insula Cipru, a Siriei, Iracului, Libanului şi a câtorva alte state; o importantă comunitate turcă există în Germania. Numărul vorbitorilor de limbă turcă la nivel mondial se ridică la 50 mil. oameni. Limba turcă vorbită în Turcia (türkçe sautürk dili) face parte din marele grup al limbilor altaice. Până în anul 1928 alfabetul limbii turce era alcătuit din literele scrierii arabo-persane. În scopul modernizării Turciei, în 1928 Mustafa Kemal Atatürk a înlocuit literele arabe cu cele latine, cu mici modificări. În ziua de astăzi alfabetul arab practic nu se mai utilizează.