Meniu Închide

Traduceri suedeza

0722.341.026 si 021.230.0071 intre 9-18 (Luni-Vineri)

0724.334.580 TRADUCERI AUTORIZATE NON-STOP !

Adresa : Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr 26 sector 1 (Piata Dorobanti)

Email: albion@albion.ro

Traduceri autorizate suedeza | Traduceri legalizate suedeza

Apelati cu incredere la noi pentru a va folosi de serviciile unui traducator autorizat de suedeza!  La biroul nostru de traduceri suedeza lucrează unii din cei mai buni traducatori, specializaţi atât în interpretariatul simultan de suedeza , cat şi în cel consecutiv. Doriti un traducator de suedeza pentru un simpozion, pentru o conferinţă internaţională, pentru o întâlnire de afaceri?

Apelaţi la biroul nostru de traduceri autorizate din si in suedeza. La noi veţi găsi întotdeauna un translator de suedeza potrivit pentru Dvs.

Mai mult, la noi veţi găsi traducatori autorizati de limba suedeza in diferite domenii, cum ar fi medicinăjurisprudenţătehnologii informaţionale etc

Limba suedeza

Limba suedeza este o limba scandinava vorbita cu precadere in Suedia si in unele regiuni din Finlanda, in special de-a lungul coastei si in insule. Limba suedeza este vorbita de circa 9 milioane de oameni.

Exista asemanari importante intre limba suedeza si alte doua limbi scandinave, limba daneza si limba norvegiana.

Limba suedeza standard este limba nationala, care a evoluat din unele dialecte prezente in  secolul 19 si care  s-a stabilit ca limba de sine statatoare la inceputul secolului 20. Chiar daca inca mai exista unele varietati regionale de limba folosite cu precadere in mediile rurare, limba vorbita si scrisa este uniforma si standardizata .

Toate traducerile in suedeza efectuate de biroul de traduceri Albion sunt traduceri autorizate si folosesc limba suedeza standard.

Traduceri suedeza

Firma de traduceri Albion a dezvoltat proceduri, garantand calitatea traducerilor de suedeza prin revizie, verificare şi supraveghere şi, în special, printr-un mecanism continuu de formare şi informare al traducătorilor de limba suedeza. Consecvenţa şi unitatea folosirii terminologiei este garantată de utilizarea unei tehnologii avansate continand memoria traducerilor in suedeza şi bazele de date comune.

Traducator autorizat suedeza si norvegiana