Meniu Închide

Traduceri spaniola

0722.341.026 si 021.230.0071 intre 9-18 (Luni-Vineri)

0724.334.580 TRADUCERI AUTORIZATE NON-STOP !

Adresa : Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr 26 sector 1 (Piata Dorobanti)

Email: albion@albion.ro

La biroul nostru veti gasi traducatori autorizati spaniola-romana sau romana-spaniola

Căutați un traducător autorizat de limba spaniolă? La biroul nostru de traduceri din Bucuresti lucrează unii dintre cei mai buni traducători de spaniolă, specializaţi in traducerea documentelor din diverse domenii.

Contactați biroul de traduceri Albion pentru a beneficia de aportul unui  translator-interpret autorizat de limba spaniolă necesar la un simpozion, o conferinţă internaţională sau o întâlnire de afaceri.

Apelaţi la firma noastra de traduceri spaniolă ! La noi veţi găsi întotdeauna traducatorul de spaniolă autorizat potrivit pentru dumneavoastră.

Traduceri spaniolă legalizate | Traduceri spaniolă autorizate

Biroul de traduceri spaniola Albion vă propune întreaga gamă de servicii, incluzând traducerea de texte din limba română in limba spaniolă și din spaniolă în română. Traducerile de  spaniola sunt realizate de către traducători autorizați de înaltă calificare, specialiști cu o vastă experiență practică în domeniu. Traducătorii biroului nostru vor realiza, calitativ și profesionist, traducerea textelor cu orice grad de dificultate, în cel mai scurt timp posibil. În afara traducerilor scrise, biroul nostru de traduceri de limba spaniolă oferă serviciul de interpretariat autorizat consecutiv și simultan. Programați la biroul nostru de traduceri spaniolă serviciile unui interpret pentru întâlniri de afaceri sau pentru orice alte convorbiri, inclusiv telefonice sau pentru întâlniri de delegații.

Firma noastră de traduceri din București vă poate realiza atăt traduceri autorizate in spaniola, dar si traduceri legalizate pentru acestea (prin legalizarea semnăturii traducătorului de spaniola la biroul notarial). Biroul de traduceri spaniolă Albion are  în componentă unii din cei mai buni traducători de limba spaniolă din Romania. Indiferent de volumul de pagini pe care îl aveți de tradus, fie ca este vorba de traduceri din română in spaniola sau din spaniola  în română, putem sa traducem urgent documentele dumneavoastră! Asiguram si serviciul de proof-reading (revizuirea traducerii finale in limba spaniolă de către vorbitori nativi)

Limba spaniolă câștiga in importantă in Europa, unde este adeseori limba aleasă după limba engleză. Limba spaniolă este in consecință foarte importantă, in Romania existând o crestere substantială a volumului traducerilor  din spaniolă in romană sau chiar din limba spaniolă in limba engleză. Nu este de mirare ca limba spaniolă a devenit atât de cunoscută, ținând cont de faptul că sunt peste 500 milioane de vorbitori in lume. Limba spaniolă este, de asemenea, a doua limbă folosită  în comunicarea informațională din lume si a treia folosită în politica internațională, economie si cultură. Toate aceste domenii necesită un volum însemnat de traduceri din si in spaniolă , într-o sferă de relații umane in care coexistă mai multe limbi diferite. De asemenea, Spania are una din economiile cu o creștere rapida in domeniul imobiliar, datorată in mare parte investițiilor externe. Aceste investiții externe au presupus bineînțeles traducerea unor documente scrise din limba engleză, italiană, germană in limba spaniolă si invers. Tările vorbitoare de limba engleză sunt cel mai important partener de afaceri al Spaniei. In măsura in care volumul investiilor in Romania din partea unor companii din Spania creste, la

 fel se întâmpla si cu volumul de traduceri legalizate de spaniola-română din domeniul economic, financiar sau bancar. In prezent, există o creștere economică sensibilă  în ceea ce privește segmentul investițional al companiilor din Spania în Romania, mai ales de când Romania a aderat la UE si sunt facilități pe plan economic  în acest sens. Ținând cont de aceasta creștere investională, traducerile autorizate/legalizate de spaniolă sunt din ce  în ce mai frecvente.

Un număr însemnat de documente implică traduceri din spaniolă in romană, de aceea biroul de traduceri legalizate Albion are  în componenta translatori vorbitori nativi ai acestei limbi, care sunt   în permanentă la curent cu noile tendințe  în privința neologismelor sau expresiilor uzuale folosite  în traducerile contemporane.

Biroul nostru de traduceri spaniolă din București oferă un compromis  intre doua idei conflictuale : calitatea traducerii si costul acesteia.

Biroul nostru de traduceri spaniolă contactează regulat ingineri IT si specialiști in asigurarea calității pentru localizarea oricărui produs software sau website. Putem sa traducem orice tip de website, indiferent că este vorba de cod static HTML sau Java/PHP/Perl.  In epoca globalizării traducerea unui website in spaniola este un avantaj in plus, fiind o investiție ce se poate amortiza in multe cazuri de la prima comandă primita, de la primul client vorbitor de spaniolă, care a vizitat site-ul tradus in limba lui nativa.

Traduceri autorizate

 • traduceri autorizate + legalizate de analize medicale din Spania
 • traducerea site-urilor in limba spaniola
 • traducerea autorizata si legalizata a manualelor tehnice din/in limba spaniola
 • traduceri juridice ale documentelor din Spania
 • traduceri nuvele din si in spaniola
 • traduceri de evaluarile academice din sau in spaniola
 • traduceri din spaniola pentru contracte comerciale
 • traduceri legalizate spaniola-romana si romana-spaniola pentru stabilirea domiciliului in Spania
 • traduceri legalizate pentru acte de nastere
 • traduceri legalizate diplome
 • traduceri legalizate certificate de casatorie
 • traduceri legalizate de pasapoarte
 • traduceri legalizate buletine si carti de identitate
 • traduceri legalizate acte masina(acte auto)

Biroul de traduceri spaniola Albion este unul dintre liderii pe piata serviciilor de profil din Romania, fiind cea mai longeviva companie de acest gen din Romania,  formata din traducatori autorizati inca din 1991. Biroul nostru de traduceri spaniola este ales de catre majoritatea agentiilor guvernamentale din Romania, dar si de agentiile non-profit si persoanele particulare .Traducerile din spaniola in romana si din romana in spaniola sunt efectuate de catre o echipa de translatori autorizati, la preturi competitive si respectand principiile de baza : transparenta si fidelitate. Suntem pregatiti pentru a face fata oricarui tip de proiect, indiferent ca este vorba de o traducere medicalatehnica sau literara. Ca rezultat direct al experientei acumulate din anul 1991 pana acum, biroul nostru a efectuat traduceri de spaniola in numeroase domenii : aeronautica, advertising, financiar, din domeniul chimiei alimentare, al e-learning, energetic, al economiei globale, localizarii site-urilor, manufacturarii produselor, din marketing, media si comunicare, din telecomunicatii si multe altele.

Serviciile noastre de traduceri autorizate includ editare si proof-reading de catre mai multi translatori, pentru a face fata celor mai complexe servicii de traducere de limba spaniola.

Biroul nostru de traduceri va oferă, de asemenea, si interpreți autorizați de spaniola, transcrieri si optimizări SEO pentru website ale versiunii site-ului in limba spaniolă.