Meniu Închide

Traduceri portugheza

0722.341.026 si 021.230.0071 intre 9-17 (Luni-Vineri)

0724.334.580 TRADUCERI AUTORIZATE NON-STOP !

Adresa : Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr 26 sector 1 (Piata Dorobanti)

Email: albion@albion.ro

Traduceri legalizate si autorizate portugheza realizate de catre traducatori cu experienta

Biroul Albion ofera servicii de traduceri din portugheza in romana sau romana-portugheza realizate de catre traducatori autorizati.

Toate traducerile din limba portugheza pot fi si legalizate, ele fiind realizate in prima instanta de catre traducatorii nostri autorizati.

Garantam rezultate de calitate la preturi accesibile, livrate rapid pentru varietatile de portugheza din Brazilia cat si pentru portugheza europeana.

Mai mult de 200milioane oameni vorbesc limba portugheza in ziua de azi. Traducerile in portugheza au devenit un serviciu important in cadrul translatiilor din documente oficiale, manualelor de utlizate, serviciilor de presa, cotatiilor imobiliare etc. Limba portugheza este limba oficiala a 9 natiuni din lume, fiind pe locul 6 pe plan mondial ca raspandire. In 1986, limba portugheza a devenit limba oficiale in Uniunea Europeana. Limba portugheza se imparte in portugheza asa-numita braziliana si cea europeana (sau continentala).

Firmele care doresc o traducere in portugheza trebuie sa ia in considerare aspecte importante inainte de a gasi un traducator de limba portugheza. Portugheza braziliana are cateva diferente fata de portugheza continentala, cele doua fiind diferite ca pronuntie, vocabular si gramatica.Aceste diferente sunt mult mai numeroase decat cele pe care le putem gasi, spre exemplu, in limba engleza britanica si cea americana. Cu toate acestea, au fost si sunt depuse eforturi de catre Portugalia si Brazilia pentru a obtine o limba portugheza mai omogena, care sa fie adoptata in ambele tari.

Traducatorii profesionisti de limba portugheza ai companiei Albion vor lucra numai in dialectul lor nativ, cu alte cuvinte traducatorii vor folosi fie dialectul original portughez, fie cel brazilian. De asemenea, traducatorii de limba portugheza ai biroului de traduceri Albion sunt specializati in diverse domenii , cum ar fi traduceri economice, juridice, financiare, medicale, din management sau marketing etc ; Un traducator focusat va avea experienta maxima in domeniul in care s-a specializat.

Traduceri portugheza autorizate | Traduceri portugheza legalizate

Contactati-ne daca doriti un traducator autorizat de portugheza! La biroul nostru de traduceri portugheza lucrează unii din cei mai buni traducatori, specializaţi atât în interpretariatul simultan de portugheza, cât şi în cel consecutiv. Doriti un traducator autorizat de portugheza pentru un simpozion, pentru o conferinţă internaţională, pentru o întâlnire de afaceri? Apelaţi la firma noastra de traduceri portugheza . La noi veţi găsi întotdeauna un traducator de portughezapotrivit pentru dvs.

Mai mult, la biroul nostru de traduceri veţi găsi translatori de portugheza autorizati, specializaţi in diferite domenii, cum ar fi medicinăjurisprudenţătehnologii informaţionale etc

Traduceri portugheza

Biroul de traduceri Albion a dezvoltat proceduri, garantand calitatea traducerilor de portugheza prin revizie, verificare şi supraveghere şi, în special, printr-un mecanism continuu de formare şi informare al traducatorilor de portugheza . Consecvenţa şi unitatea folosirii terminologiei de catre translatori intraducerile de portugheza este garantată de utilizarea unei tehnologii avansate continandmemoria traducerilor şi bazele de date comune.

Cele mai frecvente traduceri legalizate portugheza

  • Traduceri legalizate diplome de bacalaureat, de licenta, din portugheza in romana
  • Traduceri legalizate ale procurilor notariale din portugheza
  • Traduceri legalizate portugheza de fise tehnice
  • Traduceri legalizate portugheza romana ale apostilelor