Traduceri legalizate

Traduceri legalizate

Realizam traduceri autorizate si legalizate după documentele dumneavoastră, din limba romana in limba străină sau viceversa. Experiența companiei noastre este de peste 20 de ani, fiind primul birou de traduceri autorizate înființat in Romania (in 1991).

Căutați de urgenta o firma de traduceri legalizate? La biroul nostru de traduceri veți găsi soluția, atât pentru traduceri autorizate, cat si pentru traduceri legalizate.

Aveți nevoie de urgenta de un translator autorizat? Nu ezitați sa ne sunați, suntem la dispoziția dumneavoastră in permanenta, NON-STOP !

Apelați la agenția noastră de traduceri . La noi veți găsi întotdeauna soluția potrivita.

Mai mult , la biroul nostru veți găsi traducători autorizați specializați in diverse  domenii, cum ar fi medicinăjurisprudențătehnologii informaționale etc

Pentru toate traducerile si legalizările acestora asiguram un timp rapid de livrare !

Procedurile de legalizare pentru traducerile autorizate s-au schimbat începând cu luna iulie 2013, o serie de documente care se puteau legaliza notarial înainte de aceasta data având acum un alt regim ; in esența, nu se mai legalizează decât documentele cu valoare de original (care respecta criteriul general de “autentic”, element verificat si stabilit de către notarul care inspectează documentul original, înainte de  legalizarea propriu-zisa ). Documentele care nu sunt originale (autentice) nu se legalizează. Printre documentele traduse care nu se legalizează menționam : textele primite sau trimise prin email, textele scrise de mana fără a fi semnate, înscrisurile care prezinta omisiuni importante in original, textele  asupra cărora exista suspiciunea de neautentic, înscrisurile in original cu ștersături sau plastifiate.

traduceri legalizate