Meniu Închide

Traduceri italiana

0722.341.026 si 021.230.0071 intre 9-17 (Luni-Vineri)

0724.334.580 TRADUCERI AUTORIZATE NON-STOP !

Adresa : Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr 26 sector 1 (Piata Dorobanti)

Email: albion@albion.ro

Traduceri italiana-romana si romana-italiana realizate de catre traducatori autorizati!

 • Biroul de traduceri italiana Albion are in componenta  unii dintre cei mai buni traducatori autorizati de italiana din Romania. Traducerile de italiana (autorizate si legalizate) sunt realizate de catre traducatori autorizati, specialişti cu o vastă experienţă practică în domeniu.
 • Translatorii de limba italiana vor realiza, calitativ şi profesionist, traducerea textelor in sau din italiana / romana , din toate domeniile si  în cel mai scurt timp posibil. În afara traducerilor scrise, biroul nostru de traduceri italiana oferă serviciul de interpretariat consecutiv şi simultan. Puteţi să programaţi la biroul  de traduceri serviciile unui interpret autorizat de italiana pentru întâlniri de afaceri sau pentru orice alte convorbiri, inclusiv telefonice sau pentru întâlniri de delegaţii.
 • Biroul de traduceri din Bucureşti vă poate realiza nu numai traducerea autorizata a documentelor de limba italiana, dar şi legalizarea lor notariala.
 • Indiferent de volumul de pagini pe care il aveti de tradus, fie ca este vorba de traduceri autorizate sau legalizate din romana in italiana sau din italiana in romana, nu ezitati sa ne contactati !
 • Asiguram si proof-reading (revizuirea traducerii finale in limba italiana de catre vorbitori nativi)
 • Traducerile  italiana-romana si romana-italiana urgente sunt asigurate in regim Non-Stop!

Tipuri de traduceri autorizate din limba italiana:

 • localizare de website-uri in limba italiana ; studiile au aratat ca utilizatorii vor achizitiona produse sau servicii de pe site-ul dumneavoastra de 4 ori mai mult daca acesta este tradus in limba lor nativa.
 • tehnice, din inginerie, cuprinzand manuale de utilizare. si instructiuni de folosire .Aceste traduceri asigura minimalizarea efectelor pe care le poate avea neintelegerea unor termeni importanti, necesari interventiilor sau instalarilor
 • medicale, incluzand prospecte de medicamente si traduceri pentru tratamentele medicale in strainatate.

Daca doriti sa deschideti o afacere in Italia, apelati cu incredere la unul din traducatorii autorizati de italiana ai biroului nostru, indiferent de natura documentelor dvs. Indiferent ca este vorba de un text dintr-un material de prezentare, unul tehnic sau de traducerea unei campanii publicitare, garantam traduceri precise si la costuri rezonabile.

Cele mai frecvente traduceri autorizate italiana efectuate de biroul nostru de traduceri

 • traduceri italiana, autorizate si legalizate pentru a inmatricula o masina din Italia in Romania : Targa (Carte de identitate), Certificato di Proprietata (certificat proprietate), Atto di Vendita (act de vanzare cumparare)
 • traduceri italiana – romana procuri din Italia ( “Procura Speciale”) , inclusiv legalizari (“Legalizzazione di firma dal notaio”)

Realizam traduceri autorizate din italiana in romana sau viceversa pentru documentatiile necesare la licitatii, actele de studii sau actele de nastere, diplome sau alte  documente tehnicefinanciare. Toti traducatorii companiei Albion sunt autorizati si poseda o experienta remarcabila in realizarea diverselor proiecte, de aceea va garantam contractual respectarea principiilor de baza : confidentialitatelivrare rapida conform cerintelor si acuratete in realizarea traducerilor.

Cele mai frecvente traduceri din italiana realizate de catre traducatorii nostri:

 • Traduceri autorizate si legalizate diplome de bacalaureat din italiana in romana
 • Traduceri autorizate si legalizate pentru diplome licenta din romana in italiana
 • Traduceri legalizate de acte auto din Italia pentru inmatriculare auto in Romania
 • Traduceri legalizate procuri notariale din italiana
 • Traduceri legalizate contracte de vanzare cumparare
 • Traduceri legalizate pentru contracte de imprumut
 • Traduceri legalizate hotarari judecatoresti din Italia

Linkuri utile

Dictionar Englez-Italian, 90000cuvinte

WordReference,recomandat Italiana

Recomandat traduceri italiana-engleza

Dictionar Englez-Italian simplu

Traduceri autorizate italiana

Romania si Italia se bucura de tranzactii economice de succes. La nivel politic, cooperarea dintre doua tari necesita si depasirea granitelor lingvistice. La nivel economic, expansiunea produselor provenite din Italia este evidenta, multi romani preferand produse din aceasta tara, datorita calitatii acestora; in aceasta sfera, este nevoie de traducerea unui numar insemnat de documente, in special descrieri si oferte de produse. De asemenea, traducerile in italiana sunt recomandate ca un bonus pentru viitoarea dezvoltare a afacerii in tari precum Croatia si Elvetia

Traducatorii autorizati de italiana ai biroului nostru realizeaza traduceri de calitate, din italiana in romana sau din romana in italiana, indiferent de domeniul acestora (tehnic,  juridic, medical).

De asemenea, Italia continua sa fie o Mecca a fortei de munca din Romania si- din pacate- ,pentru foarte putini, un loc pentru studii . Majoritatea celor care pleaca in Italia pentru a-si gasi un loc de munca au nevoie de traduceri legalizate ale diplomelor, pasapoartelor , cartii de munca.

Despre limba italiana:

Limba italiana de sine statatoare a derivat din limba latina in secolul 13, folosind insa si influenta unor dialoguri locale. Chiar daca limba italiana standard exista pretutindeni, sunt prezente totusi 15 dialecte. Cel mai frecvent intalnit dialect este cel cu provenienta din Toscana. Prin urmare, biroul de traduceri italiana Albion foloseste cu predilectie vorbitori nativi . Translatorii biroului nostru sunt familiarizati atat cu nuantele si interpretarile din limba romana, cat si cu cele din limba italiana.