Traduceri italiana-romana si romana-italiana realizate de catre traducatori autorizati !

interpretiautorizati

  • Biroul de traduceri italiana Albion are in componenta  unii dintre cei mai buni traducatori autorizati de italiana din Romania. Traducerile de italiana (autorizate si legalizate) sunt realizate de catre traducatori autorizati, specialişti cu o vastă experienţă practică în domeniu.
  • Translatorii de limba italiana vor realiza, calitativ şi profesionist, traducerea textelor in sau din italiana / romana , din toate domeniile si  în cel mai scurt timp posibil. În afara traducerilor scrise, biroul nostru de traduceri italiana oferă serviciul de interpretariat consecutiv şi simultan. Puteţi să programaţi la biroul  de traduceri serviciile unui interpret autorizat de italiana pentru întâlniri de afaceri sau pentru orice alte convorbiri, inclusiv telefonice sau pentru întâlniri de delegaţii.
  • Biroul de traduceri din Bucureşti vă poate realiza nu numai traducerea autorizata a documentelor de limba italiana, dar şi legalizarea lor notariala.
  • Indiferent de volumul de pagini pe care il aveti de tradus, fie ca este vorba de traduceri autorizate sau legalizate din romana in italiana sau din italiana in romana, nu ezitati sa ne contactati !
  • Asiguram si proof-reading (revizuirea traducerii finale in limba italiana de catre vorbitori nativi)
  • Traducerile  italiana-romana si romana-italiana urgente sunt asigurate in regim Non-Stop!

Tipuri de traduceri autorizate din limba italiana:

  • localizare de website-uri in limba italiana ; studiile au aratat ca utilizatorii vor achizitiona produse sau servicii de pe site-ul dumneavoastra de 4 ori mai mult daca acesta este tradus in limba lor nativa.
  • tehnice, din inginerie, cuprinzand manuale de utilizare. si instructiuni de folosire .Aceste traduceri asigura minimalizarea efectelor pe care le poate avea neintelegerea unor termeni importanti, necesari interventiilor sau instalarilor
  • medicale, incluzand prospecte de medicamente si traduceri pentru tratamentele medicale in strainatate.

Daca doriti sa deschideti o afacere in Italia, apelati cu incredere la unul din traducatorii autorizati de italiana ai biroului nostru, indiferent de natura documentelor dvs. Indiferent ca este vorba de un text dintr-un material de prezentare, unul tehnic sau de traducerea unei campanii publicitare, garantam traduceri precise si la costuri rezonabile.

Cele mai frecvente traduceri autorizate italiana efectuate de biroul nostru de traduceri

 – traduceri italiana, autorizate si legalizate pentru a inmatricula o masina din Italia in Romania : Targa (Carte de identitate), Certificato di Proprietata (certificat proprietate), Atto di Vendita (act de vanzare cumparare)

– traduceri italiana – romana procuri din Italia ( “Procura Speciale”) , inclusiv legalizari (“Legalizzazione di firma dal notaio”)

traduceri_italiana_engleza

Realizam traduceri autorizate din italiana in romana sau viceversa pentru documentatiile necesare la licitatii, actele de studii sau actele de nastere, diplome sau alte  documente tehnicefinanciare. Toti traducatorii companiei Albion sunt autorizati si poseda o experienta remarcabila in realizarea diverselor proiecte, de aceea va garantam contractual respectarea principiilor de baza : confidentialitatelivrare rapida conform cerintelor si acuratete in realizarea traducerilor.