Meniu Închide

Traduceri greaca

0722.341.026 si 021.230.0071 intre 9-18 (Luni-Vineri)

0724.334.580 TRADUCERI GREACA NON-STOP !

Adresa : Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr 51, Parter, sector 1 (intre Piata Dorobanti si Piata Floreasca)

Email: albion@albion.ro

Traduceri autorizate greaca | Traduceri legalizate greaca

Biroul de traduceri Albion va ofera traduceri autorizate din limba greaca.

Cautati un traducator autorizat greaca? La biroul nostru de traduceri lucrează unii din cei mai buni traducatori de greaca, specializaţi atât în interpretariatul simultan de greaca, cât şi în cel consecutiv.

Contactati firma de traduceri Albion pentru a beneficia de aportul unui translator autorizat de greaca necesar la un simpozion, la o conferinţă internaţională sau o întâlnire de afaceri.

La noi veţi găsi întotdeauna traducatorul de greaca autorizat potrivit pentru dvs.

Mai mult, la biroul nostru veţi găsi translatori de greaca specializaţi in diverse domenii, cum ar fi medicinăjurisprudenţătehnologii informaţionale etc

Pentru interpretariat autorizat greaca-romana , click aici

Traduceri greaca autorizate | Traduceri greaca legalizate

Pentru a efectua o traducere din greaca in romana a documentelor dumneavoastra, apelati la biroul de traduceri Albion. Indiferent de tipul de traducere din sau in greaca (tehnic, juridic, stiintific), acestea vor fi realizate cantitativ si calitativ intr-un interval de timp util. Biroul nostru de traduceri greaca-romana si romana-greaca va ofera unele din cele mai bune traduceri de limba greaca din Romania, avand o traditie indelungata in acest domeniu si colaboratori – vorbitori nativi de limba greaca. Traducatorii autorizati de greaca ai biroului nostru realizeaza orice tip de traduceri, indiferent de dificultatea textelor de tradus. Va garantam un timp de raspuns scurt si livrarea rapida a traducerilor dumneavoastra !

Daca reprezentati o companie greceasca in Romania si doriti promovarea eficienta a unei afaceri, biroul nostru de traduceri din Bucuresti va poate ajuta. Echipa noastra de translatori va ofera traduceri urgente si la costuri accesibile pentru orice tip de documente.

Traduceri greaca-romana : folosim cu precadere vorbitori nativi de limba greaca, traducatori autorizati ce respecta esenta originala a textului dumneavoastra.

Traducerile legalizate greaca-romana si romana-greaca au un regim special, datorita schimbarilor introduse in Codul Civil, in 2013 . Actele trebuie sa fie prezentate in original si se legalizeaza doar inscrisurile in forma autentica.

Alfabetul limbii grecesti fiind diferit de cel al limbii romane, exista posibilitatea de a transcrie in mod diferit anumite cuvinte : numele proprii, denumirea societatilor comerciale, etc. Vom verifica aceste transcrieri comparand versiuni deja existente in alfabetul latin pentru a ne asigura de exactitatea traducerilor pe care le realizam.

Chiar daca Internetul faciliteaza comunicarea si este mult mai ieftin si accesibil pentru oricine, cei mai multi vizitatori ai site-ului dumneavoastra vor prefera limba lor nativa. Facilitatea de a avea site-ul dvs tradus in limba greaca va ofera posibilitatea de a va mari numarul de vizitatori si de a va imbunatati mesajul campaniilor de marketing.

Traduceri greaca

Biroul de traduceri Albion a dezvoltat proceduri, garantand calitatea traducerilor de greaca prin revizie, verificare şi supraveghere şi, în special, printr-un mecanism continuu de formare şi informare a traducătorilor de limba greaca. Consecvenţa şi unitatea folosirii terminologiei este garantată de utilizarea unei tehnologii avansate continand memoria traducerilor in greaca şi bazele de date comune.