Meniu Închide

Traduceri germana

0722.341.026 si 021.230.0071 intre 9-17 (Luni-Vineri)

0724.334.580 TRADUCERI AUTORIZATE NON-STOP !

Adresa : Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr 26 sector 1 (Piata Dorobanti)

Email: albion@albion.ro

Traduceri germana, autorizate si legalizate – in Bucuresti

Căutați un traducător autorizat germana ? La biroul nostru de traduceri lucrează unii din cei mai buni traducători de germana, specializați in traduceri tehnice, juridice, medicale sau din domeniul IT.

Contactați biroul de traduceri Albion pentru a beneficia de serviciile unui translator autorizat de germana necesar pentru traducerea textelor, indiferent ca este vorba de documentele de provenienţa ale unui autoturism din Germania sau de  analize medicale urgente, documentele de prezentare ale unui produs, sentințe judecătorești, samd

Apelați la biroul nostru de traduceri germana, la noi  veți găsi întotdeauna traducătorul de germana autorizat potrivit cerintelor dumneavoastra.

Mai mult, in compania noastră veți găsi traducători de germana specializați, profesioniști dedicați pentru proiectele dumneavoastră.

Traduceri autorizate germană-română, română-germană, engleză-germană

Biroul de traduceri autorizate Albion vă ofera întreaga gamă de servicii, incluzând traducerea de texte din limba romana în limba germana şi din germana în română. Traducerile sunt realizate de către traducători autorizaţi cu o vastă experienţă practică în domeniu. Traducatorii biroului nostru de traduceri in germana vă vor realiza, calitativ şi profesionist, traducerea textelor cu orice grad de dificultate, în cel mai scurt timp posibil. În afara traducerilor de limba germanabiroul de traduceri Albion oferă serviciul de interpretariat germana consecutiv şi simultan.

Biroul de traduceri autorizate Albion din Bucureşti vă poate realiza nu numai traducerea de documente in limba germana, dar şi legalizarea notarială a acestora.

Există diferite cerinţe aferente perfectării documentelor originale, pe care dvs. puteţi să le precizaţi managerului serviciului de relaţii cu clienţii la biroul nostru de traduceri.

Corporațiile germane au mai mult de 2500 sucursale in SUA, având angajați aproximativ 600,000 americani si investițiile lor in SUA depășesc 600 de miliarde dolari. Cererea de traduceri in limba germană este in continuă creștere, chiar daca traducerile in engleza sunt cele mai cerute pe plan internațional. Limba germana este a 2a folosita pe Internet, după limba engleză . Prin urmare, mulți web designeri își traduc (localizează) site-ul in limba germană pentru afacerea lor. Germania tine cele mai multe târguri si expoziții din Europa, oferind oportunități excelente pentru vânzarea bunurilor si serviciilor. De aceea, toți partenerii de afaceri din cadrul acestor târguri au nevoie de traduceri in si din limba germană pentru activitățile comerciale.

Localizare si variante de traducere germană

Exista mai multe dialecte de traducere din si in limba germană, dar limba germană “tradițională” este considerată standard atât pentru traducerile scrise, căt și pentru interpretariatul de germană.

Atunci când lucrăm la o traducere in limba germana folosim limbajul standard pentru a fi înțeleși de o audientă căt mai largă.

Traducătorul de limba germană trebuie sa aibă o postura neutră din punct de vedere al diferențelor culturale și să folosească un limbaj universal. Orice traducător de germană trebuie sa cunoască totuși și dialectele, atunci când este necesara aceasta.

Atunci când traducem din limba germana un text tehnic nu este nevoie să folosim localizarea traducerilor, dar in cazul unor documente dintr-o campanie de marketing pentru o regiune geografică anume traducerile in germană trebuie să păstreze o influenţă locală.

Traduceri autorizate germana-romana

Importanta limbii germane si prin urmare a traducerilor in limba germana este evidenta, deoarece Germania este una din tarile cu economie puternic dezvoltata in lume. Germania este un partener de schimb comercial cu toate tarile din Europa si majoritatea tarilor din afara acesteia, fiind a 3a tara in privința schimburilor comerciale pentru SUA, după Canada si Mexic. Cele mai multe tari, bineînțeles si Romania au nevoie de traducători de germană pentru a-si conduce afacerile.

Cele mai frecvente traduceri legalizate din germana solicitate:

  • Traduceri legalizate germana-romana pentru actele auto, in vederea înmatriculării (brif “mare”,brief “mic”, contract vânzare – cumpare)
  • Traduceri legalizate din germana in romana pentru tratamente medicale efectuate in clinici din Germania
  • Traduceri legalizate diplome pentru echivalare si / sau studii in Germania
  • Traduceri legalizate contracte de leasing financiar
  • Traduceri legalizate procuri notariale traduse din germana in romana
  • Traduceri legalizate fise de evaluări tehnice din germana
  • Traduceri legalizate de studii de fezabilitate pentru proiecte de investiții