Meniu Închide

Traduceri malteza

0722.341.026 si 021.230.0071 intre 9-18 (Luni-Vineri)

0724.334.580 TRADUCERI MALTEZA NON-STOP !

Adresa : Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr 51, Parter, sector 1 (intre Piata Dorobanti si Piata Floreasca)

Email: albion@albion.ro

Biroul de traduceri Albion va ofera traduceri din malteza in romana si din romana in malteza.

Datorita faptului ca pana in prezent (Noiembrie 2022) nu exista inca un examen care sa ateste si sa autorizeze traducatorii de limba malteza in Romania, toate traducerile din si in malteza sunt traduceri simple, fara semnatura si stampila. Deoarece aceste traduceri din malteza nu pot fi autorizate , nu este posibila nici legalizarea lor notariala.

De asemenea, la nivelul intregii UE, exista un deficit de traducatori de limba malteza capabili sa traduca din domenii cum ar fi cel tehnic, juridic sau medical. Pentru a obtine o calculatie exacta de pret , precum si un termen de livrare al traducerii dumneavoastra din malteza este imperios necesar sa ne trimiteti documentul de tradus intr-un format electronic. In cele mai multe situatii, Compania Albion va folosi pentru a pastra acuratetea finala a traducerii, un sistem pivot : malteza-engleza-romana sau malteza-franceza-romana. Acest sistem va fi pus in practica si in cazul traducerilor-retroversiune : romana-franceza-malteza sau romana-engleza-malteza.

Cu toate acestea, calitatea traducerilor din malteza nu este in niciun fel afectata, iar biroul de traduceri Albion va asigura ca realizarea acestora urmareste in cele mai mici detalii acuratetea traducerii.