Meniu Închide

Traduceri indoneziana

0722.341.026 si 021.230.0071 intre 9-18 (Luni-Vineri)

0724.334.580 TRADUCERI INDONEZIANA NON-STOP !

Adresa : Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr 26 sector 1 (Piata Dorobanti)

Email: albion@albion.ro

Traduceri din indoneziana in romana si din romana in indoneziana sunt oferite de catre traducatorii biroului Albion.

Datorita faptului ca pana in prezent (Februarie 2020) nu exista inca un examen care sa ateste si sa autorizeze traducatorii de limba indoneziana in Romania, toate traducerile din si in indoneziana sunt traduceri simple, fara semnatura si stampila.Deoarece aceste traduceri de indoneziana nu pot fi autorizate , nu este posibila nici legalizarea lor notariala.

De asemenea, la nivelul intregii UE, exista un deficit de traducatori de limba indoneziana capabili sa traduca din domenii cum ar fi cel tehnic, juridic sau medical. Pentru a obtine o calculatie exacta de pret , precum si un termen de livrare al traducerii dumneavoastra din indoneziana este imperios necesar sa ne trimiteti documentul de tradus intr-un format electronic. In cele mai multe situatii, biroul de traduceri Albion va folosi pentru a pastra acuratetea finala a traducerii, un sistem pivot :indoneziana-engleza-romana sau indoneziana-franceza-romana. Acest sistem va fi pus in practica si in cazul traducerilor-retroversiune : romana-franceza-indoneziana sau romana-engleza-indoneziana.

Cu toate acestea, calitatea traducerilor din indoneziana nu este in niciun fel afectata, iar biroul de traduceri Albion va asigura ca realizarea acestora urmareste in cele mai mici detalii acuratetea traducerii.