Realizam traduceri din daneza, autorizate si legalizate

Traduceri daneza romana si romana daneza in Bucuresti

Doriti un traducator autorizat daneza? La biroul nostru de traduceri lucrează unii din cei mai buni traducatori de daneza, specializaţi atât în interpretariatul simultan de daneza, cât şi în cel consecutiv.

Contactati biroul de traduceri daneza Albion pentru a beneficia de serviciile unui translator autorizat de daneza necesar la un simpozion, la o conferinţă internaţională sau o întâlnire de afaceri !

Apelaţi la firma noastra de traduceri daneza. La noi veţi găsi întotdeauna traducatorul de daneza autorizat potrivit pentru dumneavoastra. Dialectul pe care il utilizam pentru traducerile in daneza este cel predominant (Rigsdansk), folosit in Copenhaga.

Mai mult, la biroul nostru veţi găsi traducatori de daneza specializaţi in diverse domenii, cum ar fi medicinăjurisprudenţătehnologii informaţionale etc

  • Exista 3 dialecte de limba daneza Østdansk sau Kobenhavnsk (cea de est), Odansk si  Jutlandish (Jysk)..
  • Limba daneza este foarte similara cu limba norvegiana si limba suedeza, ceea ce permite unui vorbitor al uneia sa le inteleaga si pe celelalte.
  • Limba daneza foloseste alfabetul latin, dar are in componenta si cateva litere “extra”, la sfarsitul alfabetului (Ææ, Øø, Åå ). Chiar daca in limba daneza sunt utilizate si literele  q, w, x, si z, acestea sunt folosite mai mult  pentru cuvintele imprumutate din alte limbi sau pentru numele proprii. De asemenea, este de luat in considerare si faptul ca textele traduse din engleza in daneza pot creste ca si numar de caractere cu pana la 10% (acest aspect influentand mai ales butoanele din paginile Web)
  • Cele mai frecvente traduceri daneza pe care le-am realizat in ultimii  ani (2013, 2014) sunt , in ordinea frecventei acestora : acte auto (facturi de achizitie pentru autoturisme din Danemarca si brif-uri), actele bancare precum extrasele de cont, contractele de munca ale unor persoane care au lucrat in Danemarca, carti de identitate si permise auto. Au mai fost traduse din romana in daneza certificate de nastere de la Biserica Nationala a Danemarcei si certificate pentru schimbarea numelui, precum si certificate de casatorie, permise de sedere in daneza etc.