Traduceri ceha autorizate | Traduceri ceha legalizate

interpret-italiana-autorizatRealizam traduceri autorizate din romana in ceha si din ceha in romana.

Contactati biroul de traduceri Albion pentru a beneficia de un translator autorizat sau un interpret de limba ceha !

Pentru traducerile autorizate de ceha realizate de catre biroul nostru oferim si serviciul de legalizare si/sau apostilare (la cerere).

Daca doriti traducerea de documente in ceha trebuie sa tineti seama de urmatoarele considerente :

  • Evolutia rapida a tehnologiei in cele mai multe dintre domeniile stiintei nu au permis lingvistilor de limba ceha si nici expertilor tehnici sa faca fata acestui avant informational si mentinerea unor baze de date de traduceri de ceha, cu concepte si terminologii care initial au existat numai in limba engleza.
  • Din aceasta cauza, multi termeni din limba engleza ca si termeni non-standard echivalenti in limba ceha coexista in unele documente si transcrieri, acestea fiind generate de unele reprezentante ale companiilor din Cehia in decursul relatiilor economice cu companii in care limba engleza era dominanta. Existenta acestor acronime face dificila munca traducatorilor de limba ceha, pentru ca acestia trebuie sa pastreze terminologii corecte in defavoarea celor non-standard.
  • Pentru toate traducerile de ceha, biroul de traduceri Albion a stabilit anumite standarde de editare pentru a asigura  feedback-ul dintre editor si translatorul de ceha.
  • Biroul de traduceri Albion va asigura intotdeauna, in cazul controverselor de traducere ceha romana sau romana ceha intaietatea unui traducator autorizat, nefiind influentat de tendintele ce exista in prezent de a supra-edita textul tradus de catre nativi de ceha care nu sunt, totusi, lingvisti de profesie.