Meniu Închide

Interpretare simultana

0722.341.026 si 021.230.0071 intre 9-18 (Luni-Vineri)

0724.334.580 TRADUCERI AUTORIZATE NON-STOP !

Adresa : Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr 51, Parter, sector 1 (intre Piata Dorobanti si Piata Floreasca)

Email: albion@albion.ro

Interpretariat simultan oferit de catre traducatori/interpreti autorizati cu experienta

Interpretariat simultan:

  • Pentru modalitatea de interpretariat simultan, interpretul reda mesajul in limba destinatie foarte rapid, asa cum vorbitorul il formuleaza in limba sursa.
  • De obicei, pentru conditii ideale in interpretariat simultan, interpretul vorbeste intr-un microfon dintr–o incapere izolata fonic ; in aceasta incapere interpretul asculta mesajul vorbitorului in casti.
  • Pentru a asigura conditii optime de interpretariat simultan este recomandat sa folositi un sistem audio performant, care sa asigure acustica optima pentru interpretului biroului nostru.
  • O greseala des intalnita este faptul ca metoda de intepretariat simultan este total diferit de traducerea simultana, intre cele doua existand o diferenta distincta.
  • Interpretariatul simultan oferit de biroul Albion poate fi oferit in mai multe modalitati. Cea mai comuna modalitate de interpretariat este cea “on-site”, la sediul sau locatia aleasa de client. In acest caz, toate partile implicate in conferinta care doresc sa comunice sunt localizate intr-un singur loc.